نمایش " سه خانه کوچک" به نویسندگی مهدی پور رضاییان و کارگردانی مهرداد رایانی یک بار دیگردر همایش آیین های نمایشی عاشورا در تئاتر شهر اجرا می شود.
نمایش " سه خانه کوچک" به نویسندگی مهدی پور رضاییان و کارگردانی مهرداد رایانی یک بار دیگردر همایش آیین های نمایشی عاشورا در تئاتر شهر اجرا می شود.
مهر: نمایش " سه خانه کوچک" به نویسندگی مهدی پور رضاییان و کارگردانی مهرداد رایانی یک بار دیگردر همایش آیین های نمایشی عاشورا در تئاتر شهر اجرا می شود.
این نمایش که کاری از گروه تئاتر "تجربه " است ،در سه اپیزود به شرح اتفاقاتی طی ایام محرم می پردازد.
اپیزود اول که علی سلیمانی درآن ایفای نقش می کند به شرح زندگی مردی می پردازدکه با برپایی تکیه ای در ماه محرم می خواهد خواست هر ساله اش را برآورده نماید اما با برپا کردن تکیه اش با تهدیدی که در زندگیش رخ داده ،مواجه می شود و اپیزود دوم سپیده نظری پور در نقش زنی بر پیکر برادرش کوس رسوایی معین البکایی را که جرمش تعرض اجتماعی و قتل است ، سر می دهد و اپیزود سوم با بازی فرزین صابونی خاطرات مردی شمرپوش را نمایش می دهد که به دلیل حرفه اش اسیرسرنوشتی پر از لعن و نفرین و سنگ خوردن از دوست و دشمن ، آشنا و ناآشنا قرار گرفته است.
این نمایش که اجرای خود را از رز گذشته در تالار سایه تئاتر شهر شروع کرد تا 3 اسفند ماه ادامه دارد. ساعت اجرای این نمایش 30/18 و مدت زمان آن 75 دقیقه است.
گفتنی است، " سه خانه کوچک" آبان ماه گذشته در تئاتر شهر اجرا ی عمومی شد اما به دلیل موضوع داستانش یک بار دیگر در همایش نمایشهای عاشورایی اجرا می شود.